12 WONINGEN LANGS DE WATERLINIE

Waterliniewoningen van maar liefst 6 meter breed.

Ontwikkelaar

De Realisatie B.V.

Type

Waterliniewoningen

Prijs

vanaf € 205.000,- v.o.n.

Omschrijving

Te koop 12 Waterliniewoningen

Over niet al te lange tijd prijken langs de Waterlinie 12 prachtige woningen van maar liefst 6 meter breed! De voorgevel bestaat uit lichte houten geveldelen,
afgewisseld met een donkere bakstenen, veel glas en dubbele openslaande deuren. De gevel is iets naar achter gelegd waardoor u uit de wind en droog kunt genieten van de omgeving.
Opvallend aan Allure in Polderwijk is het vrije uitzicht over de Waterlinie. Uw voortuin, ligt aan het fietspad die overloopt in een groenzone grenzend aan het water. U heeft dus geen last van motorvoertuigen voor uw huis. Hierdoor zal u meer rust en privacy ervaren.
Of u nu op zoek bent naar een eerste eigen woning, wilt doorstromen met uw gezin of omdat u wat ouder wordt juist op zoek bent naar een woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, in deze brochure laten wij u graag de plattegronden en mogelijkheden zien.
Wij hebben voor alle woningen al een basisindeling gemaakt om u een idee te geven, maar laat u vooral inspireren door uw eigen stijl, smaak en ideeën om zo uw droomhuis te creëren. Wij maken uw woning op maat doordat u kunt kiezen uit een zeer divers pakket aan indelings- en uitbreidingsvarianten.
Extra kamer op de verdieping, werkruimte of slaapkamer en badkamer op de begane grond? Geen probleem, uiteraard helpen wij u hier graag bij.

Heeft u interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DNA makelaars, 036 – 7370591,         info@dna-makelaars.nl

Meer weten of je inschrijven? Neem contact op:

Contactformulier

Overige projecten