Te koop 2 riante patiobungalows met garage

Luxe bungalow met bijzonder veel leefruimte en garage.

Ontwikkelaar

Bouwservice Zeewolde

Type

2 Patiobungalows

Prijs

€ 382.000,- v.o.n.

Omschrijving

Te koop 2 riante patiobungalows

Luxe bungalow met bijzonder veel leefruimte en garage. In het Bergkwartier laag, op de Platina, wordt deze comfortabele patiobungalow gebouwd met maar liefst 157 m² woonoppervlak, een garage, een patio en 2 slaapkamers.

Indeling: Deze bungalow wordt gebouwd voor puur woongenot en praktisch gebruiksgemak. De riante living heeft een oppervlak van maar liefst 108m²! In een woonkamer van dit formaat kunnen meerdere zithoeken worden gecreëerd. Hier komt erg veel licht naar binnen en deze kamer is voorzien van een luxe haardpartij. Deze haardpartij is van 2 kanten te bedienen; Ook buiten, in de patio, kunt u genieten van een lekker vuurtje.

De keuken is aan de wegzijde en zal een mooi uitzicht hebben op een parkje. Er is rekening gehouden met verschillende keukenopstellingen. Optioneel kan er een separate leefkeuken worden gemaakt. Via de woonkamer is er een doorgang naar 2 slaapkamers (15 en 11m²) en een badkamer. Ook de badkamer is van een fatsoenlijk formaat en biedt voldoende ruimte voor alle faciliteiten. Via de entree is er een toilet en een binnendoor gang naar de garage.
Tuin: De patio en de tuin zijn geprojecteerd op het zuidwesten.

Neem contact op met de projectontwikkelaar voor meer informatie.

Overige projecten