Te koop 4 unieke dijkwoningen

Uniek en statig tegelijkertijd. Het project kenmerkt zich door een geheel eigen stijl met verschillende gevelindelingen. De woningen beschikken over achtertuin op het zuiden en een unieke ligging op de dijk. De woningen verspringen in zowel hoogte als diepte maar behouden het gemak van een vlakke vloer- en dakconstructie. Het bijzondere architectonische ontwerp komt van de hand de lokale architect Rene Smit. Door het gebruik van verschillende gevelindelingen en kleuren hebben alle woningen een eigen identiteit waarbij er al geheel een prachtige eenheid ontstaat.

Ontwikkelaar

Nieuwbouw Advies Flevoland B.V.

Type

Dijkwoningen

Prijs

vanaf € 239.900,- v.o.n.

Omschrijving

Te koop 4 unieke dijkwoningen

Bovenop de dijk worden de Dijkwoningen gerealiseerd. Op het balkon aan de waterzijde kan genoten worden van de ochtendzon en de ligging aan het water. Tevens bevindt zich een ruim tweede balkon op het zonnige zuidoosten. Het architectonisch beeld sluit aan de aangrenzende Laanwoningen. De woningen hebben standaard een riante woonkamer op de eerste verdieping met naar keuze een extra woon-vide voor extra waterbeleving.

Op de begane grond kan naar keuze worden gewoond, gewerkte of geslapen. Ook de inpandige berging bevindt zich op de begane grond. Op de tweede verdieping bevinden standaard twee kamers en een badkamer. Ook hier kan naar keuze de indeling worden gewijzigd, oftewel volop indelingenmogelijkheden.

Parkeren kan op het privéterrein achter de woningen. De woningen beschikken allemaal over 2 eigen parkeerplaatsen.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in dit project dan kunt u, voor de actuele stand van zaken, contact opnemen met de lokale makelaar of de ontwikkelaar .

Overige projecten