Te koop Kavel Maison Fleurie

Een uniek project in Zeewolde, bestaande uit 25 vrijstaande woningen, gebouwd onder architectuur in vier thema’s: klassiek, modern, expressionistisch en landelijk.

Ontwikkelaar

Gemeente Zeewolde

Type

Vrije kavel

Prijs

vanaf € 198.940,- ex. BTW

Omschrijving

De locatie

Het project Maison Fleurie wordt gerealiseerd in Bergkwartier Laag, aan de zuidzijde en noordzijde van de laan ‘Elementen’ richting het Wolderwijd.

De architect

De particuliere opdrachtgevers hebben de vrijheid om zelf een architect te selecteren voor het ontwerp van de woning. De architect bewaakt samen met de bouwer de architectonische kwaliteit van elke individuele woning.

Om te waarborgen dat woningen voldoen aan de kenmerken zoals opgenomen in de verkoopinformatie en dat de woningen binnen één thema onderling samenhang vertonen in uitstraling en vormgeving wordt de architectuur getoetst door de welstandscommissie.

Hoe komt u in aanmerking voor een vrije kavel Maison Fleurie?

Heeft u een kavel van uw voorkeur gezien? Neem dan een vrijblijvende optie. Tijdens deze optieperiode van drie maanden heeft u de tijd om te onderzoeken of uw droomhuis past op deze kavel. U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente Zeewolde via 036 – 5229522 of info@zeewolde.nl.

Meer weten of je inschrijven? Neem contact op:

Contactformulier

Overige projecten