Te koop 13 vrije kavels aan Kiekberg Keutenberg

De 13 vrije kavels voor vrijstaande woningen gelegen aan Kiekberg en Keutenberg worden gerealiseerd in Bergkwartier Hoog in Zeewolde.

Deze kavels zijn tussen 442 m2 – 562 m2 groot en de kavelprijs is vanaf € 160.446,00 incl. BTW.

Ontwikkelaar

Gemeente Zeewolde

Type

Vrije kavels

Prijs

Vanaf € 160.446,00 incl. BTW

Omschrijving

Vrije kavels in Bergkwartier Hoog

De 13 vrije kavels voor vrijstaande woningen gelegen aan Kiekberg en Keutenberg worden gerealiseerd in Bergkwartier Hoog in Zeewolde. Deze kavels zijn uniek gelegen. Met name de kavels aan de hoge zijde van het Vlakke Bergpad zijn boven NAP gelegen en de 2 kavels tegen de dijk hebben direct zicht over het Wolderwijd.

De kavels zijn gesitueerd aan de woonstraten Kiekberg en Keutenberg. De straten worden gekenmerkt door de ligging haaks op de dijk, bochten in de straat en het hoogteverschil, richting de Zeewolderdijk. Aan de Keutenberg worden verspreid tussen de vrije kavels 6 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De achterzijde van de kavels grenzen aan het openbare groen. Deze groene ruimte vormt in het verlengde van de Platina een doorlopende groenstructuur van Bergkwartier laag naar hoog en naar de dijk. Deze ligging aan het openbare groen stelt ook nadere eisen aan de uitvoering van de erfafscheiding aan de achterzijden.

Hoe komt u in aanmerking voor een vrije kavel Kiekberg en Keutenberg?

Heeft u een kavel van uw voorkeur gezien? Neem dan een vrijblijvende optie. Tijdens deze optieperiode van drie maanden heeft u de tijd om te onderzoeken of uw droomhuis past op deze kavel. De belangstelling voor deze kavels is groot. Kijk voor beschikbaarheid naar prijslijst/vrije kavels.

U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente Zeewolde T: 036 5229522.

Meer weten of je inschrijven? Neem contact op:

Contactformulier

Overige projecten