Te koop dijkwoningen

Royaal wonen in een dijkwoning.

Ontwikkelaar

Dura Vermeer Bouw Hengelo B.V.

Type

Dijkwoningen

Prijs

vanaf € 325.000,- v.o.n.

Omschrijving

Te koop dijkwoningen

Wát een locatie! Bergkwartier Hoog ligt zo’n 100 meter van het Wolderwijd, met een open vaarverbinding naar diverse grote meren. Water en natuur in overvloed!
Je loopt bijvoorbeeld zo naar De Tulp; een eiland met een prachtig zandstrand en aanlegsteigers. Op zo’n 2 kilometer ligt het grootste loofbomenbos van West-Europa waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Heb je zin om te shoppen of uit eten te gaan? Met de fiets of de auto ben je zo in het centrum van Zeewolde en in 10 minuten ben je in hartje Harderwijk.

Het allermooiste aan de dijkwoningen? Het uitzicht!
Je woont bovenop de dijk, pal aan het Wijderwold; een ideale stek om uren voor je uit te staren. Ook de woning zelf is meer dan de moeite waard: ruim,
robuust en met speelse niveauverschillen waardoor je vanuit zo veel mogelijk plekken in huis dat fantastische uitzicht hebt. De woning is standaard 2,5 woonlaag, maar je kunt er ook 3 woonlagen van maken, eventueel zelfs nog met een extra uitbouw erachter en een dakterras er op.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in dit project dan kunt u, voor de actuele stand van zaken, contact opnemen met de lokale makelaar of de ontwikkelaar .

Overige projecten