8 Appartementen

Uniek wonen met een Wolderwijdseblik

Ontwikkelaar

De Realisatie

Type

Appartementen

Prijs

vanaf € 367.500,- v.o.n.

Omschrijving

Te koop 8 appartementen

Het project bestaat uit acht appartementen met een woonoppervlakte van 117m².
De buitenruimtes hebben een afmeting van 21m² en zijn allemaal gelegen op het zuidwesten. Door deze gunstige ligging kunt u (bijna) alle jaargetijden heerlijk genieten van uw zonnige balkon. Aan de waterzijde van de woning, zitten twee glazen vouwwanden. Dus geniet vanuit uw woonkamer van het schitterende uitzicht op het Wolderwijd en haal buiten naar binnen! Aan de koude dagen hebben wij ook gedacht, want alle appartementen hebben standaard vloerverwarming, zo loopt u er altijd warmpjes bij.
Alle appartementen worden bijzonder compleet opgeleverd. Naast twee slaapkamers en een grote inpandige berging krijgt u luxe sanitair en tegelwerk. En wat dacht u van een keuken met maar liefst vijf inbouwapparaten, ook deze zitten bij de prijs in! Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit de verschillende stijl- en kleurcombinaties.
Parkeren doet u in de kelder van het complex, iedere woning heeft hier één parkeerplaat  én ruimte voor het stallen van twee fietsen. Van hieruit stapt u zo de lift in naar de verdieping van uw appartement en beperkt zo het tillen van zware boodschappen.

Heeft u interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DNA Makelaars, 036 – 7370591, info@dna-makelaars.nl

Overige projecten